Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Kend dine muligheder

Kend dine muligheder!

Peter Gade brænder for at fortælle om mulighederne med implantater. Han driver tandklinkken sammen med sit rutinerede team, der er højspecialiseret indenfor tandimplantater og paradontosebehandling, samt samt pleje og vedligeholdelse af disse. Peter har siden 1995 gennemført tusindvis af tandimplantatbehandlinger. Man tvivler ikke, når han fortæller, hvor vigtigt det er for ham at forklare, at det ikke længere er nødvendigt at døje med dårlige tænder og løse proteser.

"Der er så mange muligheder i dag. Det er vigtigt som patient at kende de muligheder. Hvorfor gå rundt i alt for lang tid, og skjule sig bag sin hånd – og langsomt lade livslysten sive ud af sig?", spørger Peter.

Et implantat er i princippet som en hul skrue af titanium, der indsættes i kæbeknoglen. I denne kan man så fastgøre en krone eller en særlig trykknap til en protese. Måske lyder det voldsomt, men klinikken har ikke bare foretaget mange tusinde af den slags operationer. Man råder også over det absolut nyeste og bedste udstyr i den nye klinik, hvor behandlingsrummene ikke bare er sterile som en operationsstuer, men faktisk også har en varm og menneskelig udstråling.

"Alle de nye metoder og hjælpemidler betyder, at vi i dag kan behandle mennesker, som vi førhen måtte opgive, fordi der desværre var gået for lang tid, før de kom i ordentlig behandling. Men det er stadig i dag meget vigtigt at komme i behandling så tidligt som muligt. Med vores nye laserbehandling af parodentose kan vi give en behandling, der fjerner sygdommen helt. Og gør man det tidligt nok, behøver vi ikke at erstatte tænderne med implantat", forklarer han.

Alle kan behandles

Af naturlige årsager er de fleste patienter i klinikken over 50 år, men der kommer også mange, der af den ene eller den anden grund har mistet en tand.

tryklaasproteser

"I 'gamle dage’ ville man lave en bro, hvor man er nødt til at bore i de omkringsiddende tænder – og dermed fremskynde deres nedbrydning. I dag kan vi erstatte tanden med et implantat – og efter nogen tid, lægger hverken omgivelserne eller mundens ejermand mærke til forandringen", siger Peter.

Prisen for en behandling med implantat afhænger naturligvis af behandlingens omfang, men som en hovedregel kan man sige, at en enkel behandling koster fra 15.000 til 20.000 kr. Det er naturligvis mange penge, men prisen står i ingen relation til den livskvalitet, man får ud af behandlingen. Og spørger man Finn eller Sussie, er arbejdet alle pengene værd.

Vil du høre mere om implantatbehandling, kan du besøge Forum Tandlægernes gratis informationsaftener på klinikken eller bestille tid til en gratis forundersøgelse nu.Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk