BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Garanti på tandlægeydelser

Vi giver 5 års garanti på vores behandlinger

Generelle betingelser

Vores anbefalinger med hensyn til pleje af tænderne og kontroleftersyn (som regel hvert ½ år) skal overholdes.

Tandfyldninger

Der ydes kun garanti, hvis vi kan stå inde for, at det er forsvarligt at lave en fyldning. Det vil sige, at hvis hullet i tanden er så stort, at vi skønner, at tanden kun kan reddes med en krone, men patienten alligevel vælger en fyldning, er denne udenfor garantien.

Kroner og broer

Porcelæn er ikke stærkere end en naturlig tand. Man kan derfor være uheldig at komme til at bide særligt hårdt sammen eksempelvis på en sten i brødet, hvorved der kan brække mindre stykker af porcelænet. Dette kan normalt glattes, og vil ikke medføre gener. Større brud er dækket af vores garanti.

Implantater

Særdeles sjældent sker det at et implantat ikke indheler i kæbeknoglen. Skulle dette ske, indsætter vi, som garanti et nyt. Man kan miste implantater på grund af parodontose som følge af utilstrækkelig pleje. Derfor er regelmæssig kontrol og god hygiejne afgørende ved implantatbehandlinger. Det er videnskabeligt bevist, at rygning formindsker holdbarheden af implantatbehandlinger. Derfor anbefaler vi et rygestop i ugerne omkring selve implantatindsættelsen samt en efterfølgende reduktion af rygning.

Obs.

Vores garantiordning er ikke en ”pengene tilbage ordning” men et løfte om at vi, hvis uheldet skulle være ude, ud fra den nedskrevne værdi af behandlingen (20% årligt) i så fald hjælper på fagligt bedste vis.

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk