BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Alle pengene værd!

Alle pengene værd!

Jeg havde gået hos den samme tandlæge i mange år. Da han gik på pension, startede jeg op hos den nye tandlæge. Hun virkede dog alt for hektisk og talte dårligt om min ”gamle” tandlæge. Det brød jeg mig ikke om. Hun virkede mere som om der bare skulle omsættes, i stedet for at vurdere hvad jeg havde behov for.

Min gamle bro blev ved med at gå løs, så jeg viste godt at der skulle ske noget nyt. Jeg valgte derfor at bestille tid hos nogle forskellige tandlæger for at få deres vurdering.

Det var dog min gamle kollega, der mindede mig om at jeg skulle prøve at besøge jer. Jeg ringede til klinikken og fik tid ganske få dage efter.

Her fik jeg en grundig undersøgelse og en behandlingsplan. Tandlæge Peter Gade var meget nærværende og forklarende. Det hele var meget udførligt og let forståeligt. Jeg gik derfra med et skriftligt tilbud og den helt rigtige fornemmelse i maven.

Jeg var allerede, ved første besøg, klar over at det var her mine nye tænder skulle laves. Jeg brugte dog lige et par dage på at tænke det grundigt igennem og ringede derefter til klinikken for at få en tid.

Jeg har fra første dag følt mig rigtig godt tilpas på klinikken. Personalet er yderst professionelt og meget omsorgsfulde. Søde og venlige alle sammen. Man er ikke i tvivl om at i alle er meget dygtige og brænder for jeres fag.

Jeg fik lavet kroner og en rigtig fast ”luksus-delprotese” Jeg er så glad for mine nye tænder. Mit ønske var at det blev godt, men det er blevet meget bedre. Over al forventning og alle pengene værd…

Jeg anbefaler jer til alle jeg kender.

Mette Jensen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk