Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Faste naturlige tænder

Faste naturlige tænder

Det hele begyndte til min mands 70 års fødselsdag. Vi var taget til Tyskland for at fejre dette. Min mand havde bestilt bord på en fin italiensk restaurant. Men da vi fik vores mad, kunne jeg ikke spise det, da jeg havde så dårlig tænder, at jeg ikke kunne tygge min mad – det gjorde ondt. Min søde mand syntes det var synd for mig.

Da vi kom hjem til Danmark, så han en annonce i lokalavisen, hvor Forum Tandlæge & Implantatcenter inviterede til informationsaften om implantater og faste tænder. Min mand tilmeldte os og vi fik reserveret to pladser til mødet. Under mødet fik vi en masse god information om implantater og de forskellige løsninger man kan få. Tidligere patienter stod frem og fortalte om deres oplevelse og erfaringer med implantater. Under mødet fik vi hilst på tandlæge Peter Gade og hans søde klinikassistenter. Inden vi gik hjem fra mødet fik vi aftalt en tid til forundersøgelse hos tandlæge Peter Gade. Da vi kom til forundersøgelse på klinikken, blev vi mødt af den søde receptionist og selve forundersøgelsen var smertefri.

Min tidligere tandlæge havde anbefalet en gammeldags gebis, hvilket jeg ikke ønsket og dette var skyld i, at jeg gik med dårlige tænder så længe. Peter Gade anbefalede at jeg fik implantater med en fast bro. De tænder vil sidde fast og jeg vil kunne spise alt og intet vil gøre ondt. Peter Gade fortalte præcis, hvordan hele forløbet vil gå og jeg fik et skriftlig overslag på hvad det vil komme til at koste.

Implantatoperationen gik som lovet, den søde klinikassistent ringede til mig dagen efter for at høre om jeg havde det godt. -Det havde jeg og resten af forløbet gik som Peter havde lovet. Resultatet er blevet bedre end jeg havde forventet. Jeg er så overrasket over at jeg har fået fast tænder, at jeg kan tygge i alt. Tænderne passer til mig og de ser så naturlige ud. Min mand og jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået.

Jeg har ventede for længe med at få ordnet mine tænder, men er utrolig glad for jeg har fået det gjort. Jeg kommer regelmæssig til undersøgelse af implantaterne og vil helt klart anbefale folk med dårlige tænder til at kontakte Forum Tandlæge og Implantatcenter, da de er utrolig dygtige til deres arbejde og desuden er de også meget venlige.


Eva Theuerkauf

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk