Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Forløb og resultat som lovet

Forløb og resultat som lovet

Jeg havde igennem mange år gået hos en tandlæge i Rødovre, måske lidt for længe. Da den tandlæge gik på pension tænkte jeg, at jeg måtte finde en ny. De sidste mange besøg hos tandlægen i Rødovre handlede om at reparere de gamle fyldninger og kroner som tit faldt ud. I Ældresagen så jeg en annonce fra Forum Tandlæge og Implantatcenter, hvor man blev inviteret til et informationsmøde, jeg greb chancen, fik ringet og reserveret en plads på mødet. Under dette informationsmøde fik jeg en stor tillid til tandlægen og klinikken. Det fremgik at de havde styr på implantatbehandlingerne og jeg kunne høre de var dygtige og har mange års erfaring. Man fik mulighed for at høre patienters erfaringer om deres oplevelse hos Forum Tandlæge og Implantatcenter, hvilket var med til at give mig stor tiltro. Informationsmødet gav mulighed for gratis forundersøgelse mhp. implantatbehandling.


Jeg fik en tid hos tandlæge Peter Gade, som undersøgte mine tænder grundigt, hvorefter han fremlagde et forslag til en behandlingsplan. Vi blev enige om at faste tænder var den rette løsning for mig, for mit ønske var, at jeg fik tænder som sad fast og ikke faldt ud i ny og næ og det lovede Peter Gade, at jeg vil få. Jeg synes nemlig det er vigtigt at have gode tænder så man både kan smile til folk og tygge sin mad.


Peter gennemgik grundigt behandlingsforløbet og økonomien med mig inden vi gik i gang, så jeg følte mig i gode hænder og fik en grundig vejledning. Under behandlingen fik jeg brug for tandlægen, jeg ringede og fik en tid samme dag, hvilket var meget betryggende. Forløbet og resultatet var som Peter Gade havde lovet, så Forum Tandlæge og Implantatcenter lever helt op til mine forventninger, derfor vil jeg til enhver tid anbefale Forum Tandlæge og Implantatcenter til min familie, venner og bekendte. Jeg har valgt, at fortsætte på klinikken til regelmæssigt eftersyn hos deres dygtige og smilende tandplejer. Erik Buchhave

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk