Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Langvarig og god behandling

Langvarig og god behandling

Jeg havde gennem de seneste ca 10 år benyttet en tandlæge på Frederikssundvej. Denne tandlæge havde med alt for jævne mellemrum strammet min bøjle i undermunden, og lige meget hjalp det. Han vidste ikke hvad han ellers skulle anbefale i det han ikke lavede tandimplantater, han henviste mig derfor til en anden klinik, men der sagde tandlægen at der først skulle en større røntgen undersøgelse til på Tandlægehøjskolen, for han mente kun det var muligt med tandimplantater hvis jeg fik en stor kæbeoperation først. Det kostede mig meget tid og penge, uden jeg fik noget konkret svar, derfor ringede jeg til Foum Tandlæge og implantatcenter, hvor jeg helt tilfældigt havde set en fin annonce fra.

Jeg fik en tid hos Tandlæge Peter Gade, til en røntgenundersøgelse og snak om der var en behandlingsmulighed uden kæbeoperation. Jeg blev så glad for Peter med det samme, jeg følte straks vi faldt i hak. Han talte med stor forstand og jeg var overbevist om at han nok skulle få noget godt ud af min mund, han kunne straks se ud fra røntgenbilledet og undersøgelsen af mine kæber at tandimplantat behandling var mulig og kunne roligt fortælle mig om behandlingsforløbet uden stor kæbeoperation først.

Jeg var så glad og positiv lige fra starten, der har ikke været smerter eller problemer en eneste gang undervejs og det meget søde personale er der altid for en. Det er nu 8 år siden jeg fik lavet de nye tænder, og har i den tid aldrig haft problemer med dem. jeg glæder mig hver dag over det fine kosmetiske resultat, ikke mindst når jeg er til kor for der er det dejligt at vide at når jeg synger højt med munden åben, ser det flot ud at tandsættet er i orden. Og som en extra bonus har jeg fået en sød kæreste, og det første han have lagt mærke til på mig var de fine tænder :-)


Ina Christensen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk