Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Nye faste undermundstænder

Nye faste undermundstænder

Min mand og jeg havde i ældresagen set en annonce fra ForumTandlæge & Implantatcenter, hvor de inviterede til et informationsmøde omkring tandimplantater. Det møde var super informativt og meget professionelt med meget specificerede oplysninger. Jeg vidste jeg havde et behov for at få en ny vurdering af mit tandsæt, idet jeg havde benyttet en tandlæge på Bornholm igennem de seneste 3 år. Det skulle jeg aldrig have gjort, for han havde total ødelagt min mund med alle tænkelige fejlbehandlinger der kunne laves. Det havde kostet mig en "mindre formue", og hvad så nu..

Min mand og jeg konsulterede tandlæge Peter Gade, på den fine klinik. Straks kunne vi mærke at her var en dejlig atmosfære, ro og rart at være. Efter røntgen undersøgelsen sagde Peter at det var noget rigtig MØG..han var meget ærlig og meget vred på mine vegne over den tandbehandling jeg havde modtaget på Bornholm. Han overbragte mig den triste nyhed at jeg skulle have lavet alt om og forklarede om den nye behandling. Peter lovede mig at hjælpe om jeg kunne få nogle af mine penge retur fra Bornholmer-tandlægen og til stor glæde for mig lykkedes det Peter af få halvdelen af den "mindre formue" retur.

Jeg har nu fået lavet mine undermundstænder igen og denne gang rigtigt. Jeg følte mig rigtig tryg under behandlingen, prisen på overslaget har holdt hele vejen og resultatet lever mere end ok op til mine forventninger. Jeg kan kun anbefale alle der måtte have et behandlingsbehov at konsultere klinikken med det søde og professionelle team. Kit Vanell

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk