BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: forum@tandlaegen.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Tandkliinikken støtter børns vilkår

I trygge hænder

For et lille års tid siden, møder Marianne op på vores klinik. Marianne er frustreret og meget ked af det, fordi hun hos hendes daværende tandlæge har fået stillet en omfattende og meget kostbar behandling i udsigt.

Marianne står uforstående over for den behandling, som tandlægen foreslår at hun skal i gang med. Både behandling og pris er uoverskuelige og ikke til at forstå.

Grunden til at Marianne opsøger os er, at hun tidligere har set en annonce i ældresagens blad, hvor vi tilbyder en gratis konsultation, samt et panorama røntgenbillede for nye patienter.

Vores tandlæge Erik Johansson laver en gennemgribende undersøgelse med røntgen, og sammen med Marianne og tandlæge Peter Gade, udarbejder Erik Johansson en behandlingsplan samt et prisoverslag, som Marianne syntes virker både mere nænsomt og overskueligt. Behandlingsforløbet blev grundigt forklaret så Marianne ikke var spor i tvivl om hvad der skulle laves og hvor meget det ville komme til at koste!

Efter endt behandling er Marianne meget glad, hun har fået præcis det ønskede resultat både kosmetisk og funktionelt. Behandlingen er endt som lovet og prisen holdt hele vejen.

Marianne giver klinikken sine bedste anbefalinger, og har kun ros tilovers for hele teamet på klinikken, samt vores gode samarbejdspartner tandteknikeren som fremstillede tænderne.

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: forum@tandlaegen.dk
Tandkliinikken støtter børns vilkår