BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Professionel og ærlig rådgivning

Professionel og ærlig rådgivning

Jeg falder over en annonce fra Forum Tandlæge og Implantatcenter i magasinet ældresagen, og tænkte der ser det ud som om de er dygtige og har styr på tingene. I annoncen tilbydes der et gratis informationsmøde omkring tandimplantater, trods min bopæl i det nordjyske melder jeg mig selv og min mand til det omtalte informationsmøde og vi drager mod Frederiksberg.

Jeg har igennem mange år gået regelmæssigt til tandlæge og trods mange forsøg på at holde min parodontose nede, må jeg sande at tiden er inde til at finde en anden løsning. Jeg får derfor efter informationsmødet en tid til en konsultation hos Forum Tandlæge og Implantatcenter, jeg bliver mødt af et super flinkt personale i de nye og pæne omgivelser klinikken rummer.

Under konsultationen bliver jeg professionelt rådgivet i hvordan min situation kan løses, der bliver talt ”lige ud af posen”, jeg bliver bekendt med alt lige fra den faste pris, mit tilskud fra sygeforsikringen Danmark til den efterfølgende fase med lette smerter og blå mærker, og den ærlighed syntes jeg var rar. Der blev ikke pakket noget ind, og det at jeg var meget bange og nervøs behøvede jeg slet ikke være. Jeg har jo altid kunne ringe til klinikken hvis der skulle være spørgsmål der trængte sig på. Jeg glæder mig hver dag over det fine resultatet og ville bestemt anbefale klinikken til alle. Jeg ville ikke gide køre den lange vej fra Nordjylland hvis ikke det var fordi de var søde og dygtige. Lene Jensen.

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk