Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Genvundet bid

Genvundet bid

Jeg havde en hel protese i overmunden og en del protese i undermunden. Jeg har aldrig været glad for de proteser, de sad ikke fast og mit bid havde ændret sig. Min tandlæge kunne ikke hjælpe mig. Jeg var virkelig ked af mine dårlige tænder, næsten ulykkelig. Jeg kunne ikke en gang smile længere. Da den ene af de sidste 2 tænder i undermunden blev så dårlig at de skulle fjernes anbefalede min tandlæge mig, en hel protese til undermunden.

Jeg henvendte mig til en anden tandlæge, han anbefalede det samme. Jeg kunne simpelthen ikke leve med to hel proteser, det fik mig til at undersøge sagen lidt nærmere.

Jeg fandt den gode gammeldags telefonbog frem og ringede rundt til forskellige tandlæger for at høre om behandlingsmuligheder. Disse klinikker, gav mig nogle underlige svar som jeg ikke kunne bruge til noget. Da jeg ringede til Forum Tandlæge- & Implantatcenter, fik jeg besvaret mange af mine spørgsmål i telefonen. Den søde telefondame gav sig tid til at svarer på mine spørgsmål og tilbød mig en tid til forundersøgelse hos tandlæge Peter Gade.

Jeg kom til en forundersøgelse hos Peter Gade, jeg forklarede ham mit problem og han kunne godt forstå min frustration over løse proteser. Peter Gade gav sig god tid til at undersøge mine muligheder for implantater. Tandlæge Peter Gade anbefalede at jeg fik en ny hel protese til overmunden, som vil sidde bedre fast end den gamle og i undermunden vil han sætte 3 implantater, så jeg kunne få en tryklås protese. Han lovede at det vil blive godt og jeg ikke længere behøver være nervøs for at smile.

Inden jeg gik fra klinikken havde jeg besluttede mig for, at jeg skal have ordnet mine tænder så hurtigt som muligt af Peter Gade. Jeg fik den første ledige tid.

Behandlingsoplevelsen hos Peter Gade har været positiv og rar. Han ved hvad han laver og har styr på behandlingen. Han er også god til at vejlede og rådgive. Jeg følte mig, i virkelige gode og professionelle hænder.

Resultat opfylder alle mine forventninger, tænderne er bedre end jeg havde håbet. Jeg fik tænderne om onsdagen og lørdag rejste jeg til udlandet, så tryg og sikker følte jeg mig. Jeg kan nu tygge og bid i ALT nu. Jeg har genvundet mit bid, som i gamle dage med store stærke tænder, takket være Peter Gade.

Jeg er så glad for jeg undersøgte sagen og fik ringet til Forum Tandlæge- & Implantatcenter. Det har ændret min livskvalitet. Jeg smiler igen, og mange af mine venner og bekendte har bemærket dette og rost mine nye tænder.

Lissy Tranberg Kure
Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk