Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Helt ny overmund

Helt ny overmund

Jeg har altid været meget bange for gå til tandlægen. Men jeg havde brug for en ny tandlæge da mit tandsæt var meget nedslidt. Jeg havde en smilprotese der sad løs og jeg var aldrig blevet glad for den.

Jeg gik på nettet og fandt Forum Tandlæge & Implantatcenter på Frederiksberg, deres hjemmeside viste en rolig atmosfære som tiltrak mig hele vejen fra Odense til Frederiksberg. Jeg ringede til klinikken og fik hurtigt aftalt en tid hos Peter Gade til undersøgelse.


På klinikken blev jeg mødt af en dygtig tandlæge som fra dag et, gik meget op i at jeg fik den rigtige behandling og jeg følte mig tryg. Peter Gade anbefalede at jeg fik implantater med fast bro. Vi fik hurtigt sat behandlingen i gang, det forløb sig som det skulle, Peter havde givet god vejledning vedrørende forløb og pris. Det hele forløb som det skulle, og jeg har nu faste tænder som jeg er meget tilfreds med.


Peter er en meget engageret tandlæge, han er dygtig og hurtig til sit arbejde hvilket betyder meget for én som mig, der ikke kan lide at ligge i en tandlægestol mere end højst nødvendig. Hans søde personale er omsorgsfulde og de lytter gerne og svarer på de spørgsmål man evt. skulle have. Jeg er yderst tilfreds med mine tænder, de er meget naturtro og jeg kan tygge alt med dem. Resultat er faktisk meget bedre end jeg havde forventet, derfor kommer jeg gerne til tandeftersyn og tandrensning fra Odense til Frederiksberg et par gange om året. Peter kan levere et godt stykke arbejde, derfor vil jeg komme til ham hvis der bliver problemer med mine tænder i underkæben. Alle dem jeg kender i Odense har hørt om den dygtige tandlæge fra Forum og Tandlæge & implantatcenter. Kirsten Hansen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk