Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Kan tygge alt igen

Kan tygge alt igen

Jeg fandt Forum Tandlæge & implantatcenter på internettet da jeg søgte efter implantatbehandling. På hjemmesiden fandt jeg en video om klinikken, hvor Peter Gade udfører implantatbehandling, videoen var fyldt med god information om klinikken og implantatbehandlingen. På hjemmesiden så jeg, at der jævnligt bliver afholdt informationsaftener om implantater, jeg ringede derfor til klinikken for at reservere en plads til det næste møde. Under mødet får man mulighed for at tale med tidligere patienter som har fået lavet implantatbehandlinger, hvilket var meget betryggende for mig, for man kunne stille alle de spørgsmål man havde til disse patienter og Peter Gade under pauserne til mødet. Efter mødet bestilte jeg straks en tid til forundersøgelse hos Peter Gade.

På klinikken møder jeg en dygtig, erfaren tandlæge og venligt personale. Jeg fortæller Peter Gade om mit problem om min del-protese og de løse tænder. Jeg fortæller ham, at protesen ikke fungerer for mig, det er smertefuldt at gå med den, og at den hæmmer mig i at smile. Efter en grundig undersøgelse og lang snak med Peter Gade bliver jeg enige med ham og mig selv om at jeg skal have en tryklåsprotese i overkæben samt fast bro i underkæben, Peter Gade fortæller mig, hvad det vil koste at få lavet denne behandling og hvordan hele forløbet vil være. Jeg får et skriftlige overslag på en fast pris.

Jeg aftaler tid til behandling og det hele gik tjept. Det hele er blevet som lovet, jeg har fået flotte tænder som jeg kan bruge, det gør ikke ondt længere og det vigtigste er at jeg kan smile og spise alt hvad jeg lyster.

Jeg kan og vil trygt anbefale Peter Gade og hans dygtigt team til venner og bekendte. Her får man en professionel og kærlig behandling af alle klinikkens medarbejder. Lise Raahauge Klysner

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk