Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: forum@tandlaegen.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Tandkliinikken støtter børns vilkår

Et meget tilfredsstillende forløb og resultat

Jeg var til frokost hos den ene af mine børn, da jeg knækkede en tand, jeg havde tidligere set en annonce i ældresagens blad, som virkede meget troværdig. Det var en annonce for Forum Tand og implantatcenter/ ved Tandlæge Peter Gade. Jeg besluttede mig for at kontakte klinikken, for en konsultation, jeg fik hurtigt en tid, og mødte op på klinikken med store forhåbninger. 

Tandlæge Peter Gade præsenterede mig for en behandlingsforløb samt et prisoverslag, på en opdatering af mit tandsæt, kosmetisk og ikke mindst funktionelt. Hele behandling forløb til fuld tilfredshed Tandlæge Peter Gade var meget informativ og var yderst kompentent, jeg er meget glad for det endelige resultat, min familie og venner syntes det er blevet rigtig flot, og meget naturligt, så jeg kan kun give Tandlæge Peter Gade og hans team bedste anbefalinger.

Jeg henvendte mig til en anden tandlæge, han anbefalede det samme. Jeg kunne simpelthen ikke leve med to hel proteser, det fik mig til at undersøge sagen lidt nærmere. Jeg fandt den gode gammeldags telefonbog frem og ringede rundt til forskellige tandlæger for at høre om behandlingsmuligheder. Disse klinikker, gav mig nogle underlige svar som jeg ikke kunne bruge til noget. Da jeg ringede til Forum Tandlæge- & Implantatcenter, fik jeg besvaret mange af mine spørgsmål i telefonen. Den søde telefondame gav sig tid til at svarer på mine spørgsmål og tilbød mig en tid til forundersøgelse hos tandlæge Peter Gade.


Jeg kom til en forundersøgelse hos Peter Gade, jeg forklarede ham mit problem og han kunne godt forstå min frustration over løse proteser. Peter Gade gav sig god tid til at undersøge mine muligheder for implantater. Tandlæge Peter Gade anbefalede at jeg fik en ny hel protese til overmunden, som vil sidde bedre fast end den gamle og i undermunden vil han sætte 3 implantater, så jeg kunne få en tryklås protese. Han lovede at det vil blive godt og jeg ikke længere behøver være nervøs for at smile.

Inden jeg gik fra klinikken havde jeg besluttede mig for, at jeg skal have ordnet mine tænder så hurtigt som muligt af Peter Gade. Jeg fik den første ledige tid.

Behandlingsoplevelsen hos Peter Gade har været positiv og rar. Han ved hvad han laver og har styr på behandlingen. Han er også god til at vejlede og rådgive. Jeg følte mig, i virkelige gode og professionelle hænder.

Resultat opfylder alle mine forventninger, tænderne er bedre end jeg havde håbet. Jeg fik tænderne om onsdagen og lørdag rejste jeg til udlandet, så tryg og sikker følte jeg mig. Jeg kan nu tygge og bid i ALT nu. Jeg har genvundet mit bid, som i gamle dage med store stærke tænder, takket være Peter Gade.

Jeg er så glad for jeg undersøgte sagen og fik ringet til Forum Tandlæge- & Implantatcenter. Det har ændret min livskvalitet. Jeg smiler igen, og mange af mine venner og bekendte har bemærket dette og rost mine nye tænder.

Søren Viltoft
Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: forum@tandlaegen.dk
Tandkliinikken støtter børns vilkår