Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Genopretning af bid

Genopretning af bid

Jeg havde i mange år gået hos en yngre tandlæge i Lyngby, men grundet tilbagevendende infektioner i kæben og et grimt kosmetisk tandsæt var det på tide at finde en mere permanent løsning. Jeg havde meget slidte tænder da jeg altid har skåret meget tænder. 

Tandlægen i Lyngby snakkede tandimplantater med mig, men han turde ikke selv behandle mig da min kæbe er meget smal. Han anbefalede istedet at jeg blev henvist til en anden klinik i Gentofte.

Det var noget besværligt for mig at tage til Gentofte og da jeg løbende havde set Forum Tandlæge & Implantatcenters annoncer, besluttede jeg mig for at bestille en tid til en gratis konsultation hos dem.

Det var meget nemt at finde klinikken, og jeg kunne parkere lige udenfor døren. Jeg kom til en efterfølgende samtale hvor tandlæge Peter Gade længe fortalte mig om den mulighed, at erstatte mine manglende tænder med tandimplantater og hæve mit bid med porcenlænskroner på de resterende tænder. Han virkede meget tillidsfuld, professionel og dygtig, ja hele teamet er søde, og får en til at føle sig i centrum og godt behandlet.

Jeg vægter det kosmetiske meget højt så der var lidt ekstra korrektion på kronerne før de blev som jeg ønskede. Jeg glæder mig nu over det dejlige og fine resultat. Jeg kan varmt anbefale klinikken.


Nelly Larsen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk