Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

God kontant rådgivning

God kontant rådgivning

Jeg læste tilfældigvis en annonce i lokalavisen fra Forum Tandlæge og Implantatcenter, den vakte min nysgerrighed. Da jeg i mit liv rejser meget har valget af tandlæge været afhængig af min placering på verdenskortet, når en tandpine dukkede op, men denne annonce var informativ og troværdig, så jeg kontaktede klinikken med henblik på en tid til konsultation. Jeg fik allerede en tid dagen efter, hvilket jeg vægter meget højt, at jeg ikke skal vente for længe.


På klinikken blev jeg fint modtaget, budt velkommen i hvad der virkede som trygge rammer og god atmosfære. Tandlæge Peter Gade, informerede mig om løsningerne på den dårlige tandpleje jeg har fået gennem årene, dette gjorde han troværdigt og tillidsfuldt, han fik mig til at føle at den anbefalede restaurering var den rigtige behandling i form af ”god kontant rådgivning og fast pris”. Min behandling begyndte i løbet af få dage, lige efter ”mit hoved”.


Jeg havde da tænkt tanken om behandling i udlandet men Peters klare udmelding og troværdige vejledning sammenholdt med at jeg kunne påbegynde behandlingen indenfor få dage gjorde at jeg sagde ja med det samme. Resultatet af behandlingen er over alt forventning og jeg har allerede anbefalet Forum Tandlæge og Implantatcenter til mine venner. Jens Linnemann

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk