Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Gode nye kindtænder

Gode nye kindtænder

Min tidligere tandlæge gik på pension og jeg søgte en ny tandlæge. Jeg arbejder tæt på Forum- Tandlæge & Implantatcenter og går tit forbi klinikken. Jeg gik på deres hjemmeside og læste om klinikken og om de behandlinger de udførte. Det vækkede min interesse og jeg skrev en email til klinikken og fik aftalt en tid hos Peter Gade.


Det er en behagelig og moderne klinik. Peter Gade så på mine tænder og vi aftalte at jeg skulle have erstattede mine kindtænder med implantater og kroner. Behandlingsforløbet gik som Peter Gade havde fortalt og resultatet blev meget bedre end jeg havde forventet. Jeg kan mærke at Peter Gade er meget engageret i sit arbejde og han går op i detaljerne, dette kan jeg godt lide.


Det er også vigtigt for mig, at han var god til at forklare undervejs så man vidste hvor langt man var nået i behandlingsforløbet. Det er vigtig for Peter at tingene passer, dette viste sig da en krone ikke passede, og Peter sendte den retur. Nogle dage senere kom der en ny krone som passede perfekt. Denne lille hændelse viser at Peter er omhyggelig med sit arbejde. Jeg er glad for at have fundet en ny dedikeret tandlæge. Desuden er jeg meget tilfeds med den behandling jeg har fået på klinikken af Peter og hans søde personale. 

Frantz Smolle Andersen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk