Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Perfekt bid som aldrig før

Perfekt bid som aldrig før

Jeg har igennem 20 år benyttet den samme tandlæge, men da denne var syg og jeg tilfældigvis havde tandpine og læste en af Forum Tandlæge og Implantatcenter´s annoncer var det på tide at prøve noget nyt. Jeg syntes annoncen virkede troværdig, og det var nemt at komme til klinikken med en enkelt bus.


Ved den første konsultation får jeg af Tandlæge Peter Gade super rådgivning i hvordan mit tandsæt kan restaureres, han informerer om behandlingsforløbet, prisen og mit tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Jeg siger ja til den anbefalede behandling, trods tilbud om at ”sove på den” og han trækker min ene dårlige tand ud med det samme. Derefter fik jeg ny tid og behandlingen af mine tænder begynder.


Jeg kommer på klinikken flere gange og syntes det virker betryggende med de ”mange” besøg, at der i behandlingen er alle de kontroller med at tingene passer. Da den store dag kommer og mine tænder er færdige kan jeg med det samme mærke at mit bid er perfekt, det bedste i mange år. Jeg har aldrig haft så godt et bid som nu. Alt personale på klinikken er meget behagelige, klinikken virker gennemført og den øvrige tandrensning og undersøgelse hos deres tandplejer er meget grundig. Jeg kan varmt anbefale Forum Tandlæge og Implantatcenter til andre. Gerd Abramsson

 

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk