Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Rådgivning og tillid

Rådgivning og tillid

Jeg havde i mange år benyttet en tandlæge i Værløse, men da han skulle på pension tænkte jeg at det var tid til at prøve noget nyt. Jeg tænkte der skulle ske noget andet og derfor ville jeg prøve en tandlæge i Sverige, for det måtte da være billigere.

Den svenske tandlæge sagde jeg havde nogle gamle bro'er der trængte til udskiftning, og anbefalede mig en større behandling. Den svenske tandlæge begyndte med en enkelt bro, men efter kort tid afbrød jeg behandlingen, da den ikke levede op til mine forventninger, jeg kunne ikke forstå hvad han sagde og den lange transport "kostede" en hel fri dag.
 

Så stod jeg der, hvad skulle jeg så, jeg havde set at Forumtandlæge og Implantatcenter afholdte informationsmøder omkring tandimplantater, så jeg ringede og bad om en tid. Jeg fik tilbudt en tid hos tandlæge Peter Gade, nervøs for om en ny behandling kunne gennemføres tog jeg til klinikken. Det var meget nemt at finde, der var parkering i gården og jeg blev modtaget af et meget imødekommende og venligt personale. Klinikken var super flot, så tanken "det bliver dyrt" strejfede mig da i venteværelset.
 

Peter Gade tog sig den fornødne tid til at forklare mig om de behandlingsmuligheder der var, hvad det ville koste og hvorledes selve behandlingen ville forløbe. Alt i alt en rådgivning i top og tilliden var tilbage. Jeg gik i gang med den anbefalede behandling, fik 3 tandimplantater og nogle porcelænskroner, jeg glæder mig hver dag over det færdige resultat, det er de bedste penge jeg har givet ud selv om det var dyrt. Jeg vil helt klart anbefale Forumtandlæge og Implantatcenter til andre. Liselotte Hansen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk