Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Smertefri behandling

Smertefri behandling

Jeg havde igennem 25 år benyttet mig af den samme tandlæge, men da denne gik på pension og vi samtidig flyttede, var det på tide at finde en ny tandlæge. Denne "nye" tandlæge blev jeg dog noget utlifreds med, i det de ting hun lavede, gik i stykker eller faldt ud. Jeg så i ældresagens blad en annonce fra Forumtandlæge & Implantatcenter, hvor de indbød til et gratis informationsmøde. Dette meldte jeg mig til og tog min mand under armen, og sikke et møde. Det var meget informativt og professionelt. Jeg blev tilbudt en tid til en gratis konsultation hos tandlæge Peter Gade, som jeg sagde ja til.

Ved denne konsultation blev der taget et stort røntgen billede hvor Peter kunne se alle mine tænder. Meget ærligt forklarede Peter mig om min aktuelle tandstatus og hvad der var at gøre. Jeg var lidt chokeret, men glad for hans ærlighed. Min mand og jeg gik i tænkeboks men jeg var klar over behandlingens nødvendighed og vi gik i gang med en større restaurering af mit tandsæt.

Jeg havde fået en plan og et overslag som har holdt hele vejen. Mit tilskud fra Sygeforsikringen Danmark passede ligeledes på kroner og øre. Der har på intet tidspunkt været smerter efter implantatindsættelsen eller den øvrige behandling og det super søde personale har igennem hele forløbet fået mig til at føle mig godt tilpads og godt behandlet. Jeg har fået god information og rådgivning hele vejen.

Da behandlingen var afsluttet tog jeg direkte i Tivoli og fejrede det med "sprød svær" og det har jeg ikke kunne spise i 20 år. Min mand går nu også hos Forumtandlæge & Implantatcenter hos tandplejer Mehvish, en anbefaling vi kun kan give videre. Anni Frost

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk