Gratis forundersøgelse med henblik på implantater eller proteser

Navn

Tlf.:

E-mail

Besked

Invalid Input

BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Torben før og efter

Torben før og efter

Min tidligere tandlæge gik bort og jeg fik aldrig fundet en ny tandlæge. Så de sidste mange år havde jeg fået en meget begrænset tandbehandling. Dette havde medført, at jeg havde mistet mange af mine kindtænder og det der var tilbage af mine tænder, dem var der mange huller i. Jeg besluttede, at nu skulle der ske noget. Jeg søgte på internettet og fandt Forum Tandlæge & Implantatcenter. Jeg ringede til klinikken og aftalte en tid til gratis undersøgelse hos Tandlæge Peter Gade. Jeg kommer med bil fra Hillerød, det var nemt at komme til klinikken og det er dejligt at klinikken har egne parkeringspladser i gården.


Jeg fik tid til undersøgelse hos Peter, hans søde klinikassistent tog sig straks af mig. Jeg fik taget et røntgenbillede af mine tænder, så Peter kunne lægge en behandlingsplan. Peter anbefalede at jeg fik nogle kindtandsimplantater, kroner på de tænder med huller samt en fast protese. Peter forklarede meget grundigt hvordan forløbet ville være med tandbehandlingen og hvad det ville koste mig at få ordnet mine tænder.


Jeg følte, at jeg fik en grundig vejledning af en dygtig tandlæge som har mange års erfaring med implantater. Forløbet gik som planlagt, jeg kom til mine tider og nu har jeg fået et rigtig godt tandsæt som jeg kan bruge. Jeg havde manglet kindtænder længe derfor var det noget af en mundfuld at få nye tænder, men efter par dage føles det som min egne. Jeg kan spise og tygge alt.


Kosmetisk er det også meget flot lavet de passer til mit ansigt og føles som min egne. Jeg er meget meget tilfreds med Peter Gades arbejde og hans meget søde personale, de er venlig og i møde kommende. Jeg har anbefalet Forum Tandlæge & Implantatcenter til alle dem som har brug for en ny tandlæge og nu kommer jeg selv til regelmæssigt tandeftersyn og tandrensning 3 gange om året helt fra Hillerød, da jeg ved at jeg får den hel rigtige og grundige tandbehandling her. Torben Ken Agergard


Torbens tandsæt før behandlling:

Torben_K_A_00

 

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk