BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Livsglæde og livskvalitet

Livsglæde og livskvalitet

Jeg fik anbefalet Forum Tandlæge- & Implantatcenter af min gode veninde. Hun havde fået lavet sine tænder af tandlæge Peter Gade og fået en god behandling.

Hun talte varmt om ham og hans måde at behandle på. Jeg fulgtes med min veninde første gang jeg kom til Forum Tandlæge- & Implantatcenter, det var super nemt at finde klinikken, selvom vi kom helt fra Ringsted. Jeg blev modtaget meget professionelt af klinikkens venlige personale. Selve klinikken er flot og moderne.

Jeg var meget nervøs over mit tandlægebesøg, da min tidligere tandlæge i Ringsted havde sagt at jeg skulle have fjernet resten af mine tænder og have dem erstattet med en hel protese, dette var jeg meget ked af. Jeg fortalt Peter Gade, det min tidligere tandlæge havde anbefalet og at jeg var meget ked af min nuværende tandsæt og nervøs over det han vil sige. Han beroligede mig og sagde han nok skulle hjælpe mig med at få et flot tandsæt.

Peter Gade var meget forstående, han anbefalede mig en løsning, hvor jeg kunne beholde mine gode tænder og få erstattet nogle med tandimplantater. Peter Gade var ekstrem dygtig og grundig til at forklarer hvordan behandlingen ville foregå. Han brugte ”danske ord” så selv jeg kunne forstå behandlingen og forløbet. Han var god til at råde og vejlede undervejs, hvilket gav mig tryghed.

Resultatet blev bedre end jeg turde drømme om. Mine tænder er blevet så flotte og gode. Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået. Jeg er så glad for min veninde anbefalede Peter Gade, det har ændret min livskvalitet og livsglæde for nu kan jeg smile uden at være ked af mit smil. Jeg har anbefalet samtlige mine kollegaer og venner Forum Tandlæge- & Implantatcenter. Jeg har sågar hængt visitkort op på mit arbejde, så folk selv kan kontakte klinikken. Jeg vil sige her på klinikken bliver ens tandproblemer taget seriøs og der bliver taget varer på én, hvilket kun kan give tryghed og tilfredshed som patient.

 

Unni Therese Larsen

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk