BESTIL TID:

Afkryds feltet og klik på send
Invalid Input


ONLINE BOOKING

For eksisterende patienter, der har modtaget indkald-kode (bookingkode)

Online booking

Find os

Find os

Forum Tandlæge & Implantatcenter
H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C
Tlf.: 38 34 42 22 • e-mail: mail@forumtand.dk

Vi tilbyder gratis parkering i gården. Metroen og busserne 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren.

Tandlægebehandlinger

Foruden at være en almindelig tandlægeklinik modtager Forum Tandlæge - & implantatcenter mange henviste patienter til implantatbehandling, tandkirurgi, tandlægeskrækbehandling, større tandkrone og brobehandlinger samt parodontosebehandlinger. Forum Tandlæge - & implantatcenter tilbyder følgende behandlinger:
 
Plastfyldninger, Rodbehandlinger,  Kroner, Broer, Tandimplantater, Proteser, Parodontose, smertefri behandling, tandkosmetiske behandlinger, herunder tandblegning og tandpleje. Vi har investeret i den bedste teknologi for at sikre de bedste resultater og tilfredshed blandt vores patienter. Vi tager digital 3D panoramarøntgen billeder og anvender intra-oral kamera. Tryghed og tillid er i højsædet ved vores behandlinger.

Tryklåsproteser og ganefri proteser

Få nye tænder samme dag! Selvom alle tænder er mistet, kan vi erstattte dem med nye porcelænstænder, der ser ud og føles som naturlige tænder. Smukke og faste tænder der sidder fuldstændigt fast. Det er forbedret livskvalitet!

Laserbehandling mod Parodontose

Parodontose er den hyppigste årsag til, at man mister tænder. Det kan være svært selv at opdage sygdommen, da parodontose ikke gør ondt, ofte er det små symptomer, som dårlig ånde og måske lidt blødning ved tandbørstning det eneste man mærker. Hos os supplerer vi den traditionelle parodontose behandling med laser, som er en helt smertefri og meget effektiv metode.

Smertefri behandling

Mange er bange for smerter hos tandlægen. Har du det også sådan, kan du med fordel besøge os. Det behøver ikke at gøre ondt.

Tandblegning

Misfarvede tænder kan have forskellige årsager. Rødvin, tobak, kaffe, lakrids mm. efterlader deres spor, men tænder kan også være ”født” mørke. Der findes forskellige metoder til blegning af tænder.

Tandpleje

Velplejede smukke tænder er vigtige for ens velvære og udseende. Derfor er kosmetisk tandpleje grundlæggende for alle vore behandlinger

Rådgivning

I samråd med vores patienter lægger vi vægt på at finde den optimale behandling for den enkelte samt at opnå smukke, sunde og holdbare resultater i trygge rammer.

3D røntgen

En revolutionerende enkel måde, som giver et samlet overblik over dit tandsæt på kun 18 sek.

Intra-oral kamera

En Intra-oral kamera gør det muligt at fotografere inde i munden samtidig med, at du fra tandlægestolen kan følge med på en tv-skærm.

Din tandlæge på Frederiksberg: Forum Tandlæge & Implantatcenter
 • H.C. Ørsteds Vej 50C • 1879 • Frederiksberg C • Tlf.: 38 34 42 22 • E-mail: mail@forumtand.dk